Bli medlem her!

Flere tilbud får du i medlemsportalen

MIN SIDE

En tjeneste fra

Digital Oppstart er en tjeneste levert av NordMarketing

 

Personvern

Digital Oppstart + Nettside + Logo = 7890kr i avslag

Kjøper du en totalpakke med nettsidepakke, logo og 1år med Digital Oppstart så får du hele 7890kr i avslag. Du får alt dette for 24 990+mva

Dette er alt du trenger for å gi den nye bedriften din best mulig start!
En proff nettside, den perfekte logoen, og et nettverk av andre gründere som gir deg støtte på veien mot suksess.

Kontakt oss for dette tilbudet

3000kr avslag på nettsidepakke

De fleste Gründere har ikke tid å lære seg å lage nettside eller skrive alle tekstene til nettsiden. Mange bruker alt for mye tid på ting som ikke skaper inntekter til bedriften de har startet.

 

Derfor gir NordMarketing medlemmer av Digital Oppstart muligheten å slippe å tenke på nettsiden. NordMarketing gjør hele jobben(med noen innspill fra deg).

Du får en komplett pakke til 16 990+mva(normalt 19 990+mva)
 

500kr avslag på LOGO

Som medlem av Digital Oppstart får du 500kr avslag på IDENTIKON sin logopakke. Dette er en pakke som allerede er veldig rimelig med 2990+mva for 3 logoforslag, med så mange endringer som trengs før du finner logoen du ønsker deg.

Gode tilbud til medlemmer

av Digital Oppstart

Som medlem av Digital Oppstart får du tilgang til eksklusive tilbud vi har forhandlet frem med ulike leverandører.

Vi forstår at hver krone teller når du driver egen bedrift, og det er derfor vi har samarbeidet med nøye utvalgte partnere for å sikre at du får mest mulig verdi for pengene.

 

Disse tilbudene kan omfatte alt fra rabatter på programvare og tjenester, til spesielle tilbud på nødvendige forretningsressurser. Med Digital Oppstart får du ikke bare tilgang til et nettverk av likesinnede, men også til kostnadseffektive løsninger som kan bidra til å gjøre bedriften din mer lønnsom.